Aloy labios D
¡Pierde el miedo al relleno de labios!
20 febrero, 2019
Hoy os enseñamos un tratamiento de Carboxiterapia 1
¡Hoy os enseñamos un tratamiento de Carboxiterapia!
6 marzo, 2019
Ver todos

Especial Casaments 2019 de Mollet a mà

Aloy Casaments 2019 Mollet a ma

En el especial de Bodas 2019 de la revista local Mollet a mà nos han dedicado este artículo que hoy queremos compartir con todos vosotros y aprovechar para recordar que contamos con packs diseñados para novias, así como un montón de tratamientos perfectos para que acompañantes, damas de honor y familiares luzcan radiantes ese día tan especial.

Medicina estètica per lluir radiant

Des de fa més de 25 anys els molletans i molts altres ciutadans de la comarca compten amb els serveis de medicina es-tètica sense cirurgia que ofereix la Dra. Lourdes Aloy.

La Dra. Aloy, disposa d’una reconeguda trajectòria en el món de la medicina estètica que atorga renom i prestigi al seu centre molletà. Davant del teu casament al centre de la Dra. Lourdes Aloy volen que les núvies llueixin radiants, que siguin les veritables estrelles de la seva festa i han preparat una promoció especial amb un 20% de descompte.

El Pack Bride Total Beauty, que vol que llueixis com mai, inclou hidratació facial, tractament il·luminador, teràpia fotodinàmica, estimulació amb needling, revitalització facial i tractament flash. A més a més a la clínica de la Dra Aloy tindràs al teu abast molts altres serveis relacionats amb l’estètica: realitzen dietes personalitzades per gaudir d’una vida saludable, fan tractaments amb botox per mantenir-te jove i t’ajuden a millorar els problemes de varius, així com aclarir-te les taques a la pell, entre molts altres tractaments de bellesa i rejoveniment.

No ho dubtis i visita’ls per fer una valoració dels tractaments gratuïta i sense compromís.

¡Contáctanos para empezar a planificar tus tratamientos de belleza para tu boda!

 

Pedir Cita

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *